H1 on aiemmin suunnitellut ja toteuttanut Empire AB:n yrityssivusto empirenordic.com:in ja sijoittajasivusto Empire.se:n. Uusin toteutus Empirelle on heidän yrityksensä omistaman, keittiönpienkoneita valmistavan C3:n sivusto: c3.se.

C3:n verkkosivuston tärkein tehtävä on esitellä merkin skandinaavista muotokieltä edustavat tuotteet. Myymisestä huolehtivat erilliset jälleenmyyjät pohjoismaissa, joten verkkokauppaa ei toteutettu. Sivustosta haluttiin toiminnallisuuden osalta selkeä sekä helppokäyttöinen ja visuaalisuuden osalta, olemassa olevaa ilmettä mukaileva.

Suunnittelussa pyrittiin panostamaan tuotteiden esilletuomiseen ja riittävän tiedon tarjoamiseen aina tuotekuvista EAN-koodeihin ja ohjekirjaan. Tuotteiden lisäksi sivustolla on uutisia ja reseptejä, jotka liittyvät tiettyihin tuotteisiin. Sivustosta tehtiin kieliversiot ruotsiksi, tanskaksi, englanniksi ja suomeksi.

Asiakkaan puolella projektia vetänyt Ari Jussi Aura on tyytyväinen lopputulokseen: ”Yhteistyö H1:n kanssa on aina sujunut mutkattomasti. Arvostan kehitystiimin osaamista meille tärkeissä asioissa, joita ovat erityisesti brandin mukaisen ulkoasun luominen, sivuston hyvä käytettävyys ja hakukoneoptimointi. ”

Ruutukaappaus c3.se:stä