Lisäys 20.8.2012: paikka on täytetty.

H1 etsii lahjakasta ja monipuolista tekijää, ohjelmoijaa, osaajaa ja ikuista oppijaa kasvamaan kanssamme ammattilaisena. Olet tehnyt töitä webin parissa jo ainakin muutaman vuoden ja niittänyt jonkin verran mainetta – tai ehkä olet huomattavastikin kokeneempi. Suhtaudut intohimolla siihen, mitä teet.

Nyt haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi. Olet ehkä kasvanut ulos hierarkkisesti johdetuista IT-projekteista, joita johtavat ihmiset eivät ymmärrä web-ympäristöä. Tai kenties et usko lyhytnäköiseen kampanja-ajatteluun. Yhtä kaikki – sinusta tuntuu, että osana koneistoa et pääse oikeuksiisi. Haluat toimia itsenäisemmin ja vastata tuloksistasi.

Haluat kunnon korvauksen työstäsi. Et halua, että suuri osa sisääntuomastasi rahasta valuu ison organisaation tukitoimintoihin. Toisaalta et ole vielä valmis tai et ylipäätään halua ryhtyä yrittämään omillasi. Haet nyt jotain välimuotoa näiden kahden ääripään välille.

Olet ehkä pohjimmiltaan ohjelmoija, mutta pyrit joka tapauksessa mahdollisimman laajaan osaamiseen. Sinun ei silti tarvitse osata kaikkea. Et ole enää niin naiivi, että edes kuvittelisit sen olevan mahdollista.

Ohjelmoida sinun tulee ehdottomasti osata ja haluta – mutta haluat ja osaat tehdä muutakin. Ohjelmointikielellä ei ole sinulle paljon merkitystä – pystyt hyppäämään ympäristöstä toiseen suhteellisen vaivattomasti. Ohjelmointi on sinulle työkalu, ei lopputavoite. Työkalu nimenomaan ongelmanratkaisuun web-ympäristössä. Toimitat ensisijaisesti ratkaisuja – et vain tyhjää intoa, hämmennystä ja lisää kysymyksiä. Sinun mielestäsi järjestelmät tehdään ihmisiä varten, ja osaat huomioida käyttäjän näkökulman ratkaisuissasi.

Ymmärrät webin teknisen toiminnan syvällisesti. Tiedät miten selaimet ja www-palvelimet oikeasti toimivat. Et ylipäätään vain arvaile ja luule tietäväsi, vaan otat selvää.

Sinulla saa ja tulee olla mielipiteitä siitä, miten asioita kannattaisi tehdä. Uskallat ilmaista mielipiteesi, mutta tiedät, että yhtä totuutta ei ole.

Me olemme pieni yritys, joka ei usko moniinkaan alalla yleisesti hyväksyttyihin toimintamalleihin. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja purkitettujen one-size-fits-all-mallien sijaan. Myös sinun tulee siis olla joustava ja luova työtavoiltasi. Liukuhihna-ajattelun aika on mielestämme ohi. Me olemme asiantuntijoita ja oikeita ihmisiä, emme tuotteistettuja kompetenssikoneita hintaan x euroa tunti.

Meillä sinä määrittelet itse tittelisi, työnkuvasi, vastuusi ja vastuuttomuutesi. Jos arvostat kokisautomaattia, resurssitaulukkoa ja persoonattoman toimiston hiljaisia mutta niin turvallisen tuntuisia käytäviä, älä hae meille. Mutta mikäli ajattelet tästä työstä suunnilleen kuten me ja pystyt osoittamaan, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ota ihmeessä yhteyttä. Hakemukset osoitteeseen jobs@wordpress.zeelandfamily.fi, tiedustelut puhelimitse 040 830 6688 (Aki Björklund).